Οικολογικό Σετ Φαγητού Με Ποδιά

Eco Placemat Feeding Set 4pc_Blue Eco Placemat Feeding Set 4pc_Pink Eco Placemat Feeding Set 4pc_Gray
34,90 €
59,99 €
-42%
Κωδικός: HEROPFS4
Απόθεμα: Μεγάλο
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Επιλέξτε παραλλαγή
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ένα πλήρες σετ φαγητού χωρίς ακαταστασία.
Με το καινοτόμο Eco Placemat Feeding Set των 4 τεμαχίων από την Herobility, έχετε περισσότερα από μια απλή επιφάνεια σιλικόνης φαγητού! Ο σχεδιασμός της με πιστοποιητικό ευρεσιτεχνίας, καθιστά σχεδόν αδύνατο να το μετακινήσει το παιδί, όταν τοποθετείται σε μια ομαλή και επίπεδη επιφάνεια. Συνδέστε το συμπεριλαμβανόμενο Eco Baby Plate, πιέζοντας το σταθερά στο Baby Placemat. Το Bib Connect παρέχει επιπλέον προστασία για τα ρούχα του παιδιού σας, χάρη στον μοναδικό σχεδιασμό και τη μαγνητική σύνδεση όταν χρησιμοποιείται με το Baby Placemat. Έτσι ξεχάστε τους λεκέδες στα ρουχαλάκια. Εύκολο στον καθαρισμό και ασφαλές στο πλυντήριο πιάτων. Το Bib Connect μπορεί να πλυθεί στο πλυντήριο στους 40 ° C. Το Baby Placemat, το Eco Baby Plate και το Eco Feeding Spoon είναι ασφαλή στο πλυντήριο πιάτων στο επάνω ράφι στους 60 ° C το μέγιστο.

Έχει διακριθεί ως βρεφικό προϊόν του 2018, από τη Σουηδική Ένωση Παιχνιδιών και Βρεφών στην κατηγορία "Φροντίδα, Φαγητό και Ύπνος"
Επίσης, έχει βραβευθεί ως η κορυφαία επιλογή της χρονιάς 2019, στο περιοδικό  "Baby Maternity Magazine" στην κατηγορία "Feeding Aids"

Share:
Σχετικά Πρϊόντα

Δείτε σχετικά προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν με βάση το παραπάνω προϊόν.

Δοχείο Σνακ Με Καπάκι Ροζ
6,50 €
Back To Top