Μοντεσσόρι Το Ανθρώπινο Σώμα

0153456_1842582 0153457_1842583 0153458_1842584
15,00 €
Κωδικός: SMM63225
Απόθεμα: Εξαντλημένο
Διαθεσιμότητα: Εντός 30 ημερών
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Tο παιχνίδι αυτό εξηγεί το ανθρώπινο σώμα, στο εξωτερικό και στο εσωτερικό του, και διδάσκει τα ονόματα των τμημάτων του. Διδάσκει στο παιδί πώς δημιουργείται το ανθρώπινο σώμα, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά, χρησιμοποιώντας επικαλυπτόμενα αποσπώμενα παζλ που τοποθετούνται στο ταμπλό για την ανασύνθεση των μοντέλων των διαφόρων μερών του σώματος και των οργάνων.
ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ:
Ένα ταμπλό με το σώμα ενός παιδιού, Παζλ για τη σύνθεση του σώματος, των μυών, του σκελετού και των οργάνων, 4 καρτέλες πληροφοριών με τις ονοματολογίες, 30 κάρτες λέξεων, Οδηγίες με προτάσεις για παιχνίδι
Κατάλληλο για παιδιά από 3 ετών

Η σειρά Μοντεσσόρι-Clementoni παρουσιάζει παιχνίδια και βιβλία εμπνευσμένα από τη μέθοδο Μοντεσσόρι με στόχο την ανάπτυξη των ψυχοκινητικών ικανοτήτων των παιδιών μέσω της συμμετοχής τους σε πρακτικές, αισθητηριακές και γνωστικές δραστηριότητες. Πρόκειται για μια εκπαιδευτική προσέγγιση που αναπτύσσει την ανεξαρτησία και το σεβασμό των φυσικών ταλέντων των παιδιών, ενισχύοντας τις ικανότητές τους χωρίς να τους ασκείται πίεση. Η Μαρία Μοντεσσόρι ονειρεύτηκε να διδάξει χαρούμενα παιδιά και να τους δείξει το σωστό δρόμο προς την ανακάλυψη των ταλέντων τους.

 

Share:
Σχετικά Πρϊόντα

Δείτε σχετικά προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν με βάση το παραπάνω προϊόν.

Back To Top