Φουσκωτό Προστατευτικό Κρεβατιού 110εκ

cp111363a cp111363b
26,99 €
36,95 €
-27%
Κωδικός: CP111363
Απόθεμα: Εξαντλημένο
Διαθεσιμότητα: Εντός 30 ημερών
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Φορητό προστατευτικό κρεβατιού για μικρά παιδιά. Σχεδιασμένο για να λειτουργεί με όλους τους τύπους κρεβατιών. Περιλαμβάνεται βολική τσάντα αποθήκευσης / μεταφοράς και τρόμπα. Ιδανικό για χρήση στο σπίτι αλλά και για τα ταξίδια.

Χαρακτηριστικά: Με βαλβίδα ασφαλείας 2 σταδίων, έτσι ώστε να μπορειτε να το φουσκώσετε εύκολα, σε περίπτωση που δεν είναι διαθέσιμη η τρόμπα. Οι ειδικές αντιολισθητικές λωρίδες βοηθούν το προστατευτικό να παραμείνει στη θέση του. Φουσκώνετε γρήγορα και εύκολα χρησιμποποιώντας τρόμπα (περιλαμβάνεται) ή φουσκώνετε από το στόμα. Έτοιμο σε δευτερόλεπτα. Τοποθετήστε το προστατευτικό κάτω από το υπάρχον σεντόνι. Η ιδανική λύση ώστε να γίνει πιο εύκολα η μετάβαση από την κούνια στο κρεβάτι. Διπλώνετε εύκολα για φυλάξη στην τσάντα μεταφοράς. Διαστάσεις: 110εκ μήκος x 17cm x 18cm. Κατάλληλο για χρήση σε παιδιά ηλικίας 18 μηνών έως και 5 ετών.

Οδηγίες:

  • Προκειμένου να αποφευχθεί ο κίνδυνος στραγγαλισμού, είναι σημαντικό να διασφαλιστεί ότι όταν το προστατευτικό είναι τοποθετημένο, υπάρχει ένα κενό τουλάχιστον 25εκ μεταξύ κάθε άκρης του κρεβατιού και του αντίστοιχου άκρου του προστατευτικού.
  • Βεβαιωθείτε ότι το τοποθετημένο σεντόνι είναι αρκετά σφιχτό ώστε να κρατάει σταθερά το προστατευτικό. Μην χρησιμοποιείτε το προστατευτικό χωρίς ένα σωστά τοποθετημένο σεντόνι.
Share:
Σχετικά Πρϊόντα

Δείτε σχετικά προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν με βάση το παραπάνω προϊόν.

Μαξιλάρι με Κουκούτσια Κερασιού για Μωρά
8,90 €
Back To Top