Οικολογικό Σετ Φαγητού Με Ποδιά-Γκρι

49,99 €
Κωδικός: HER052028
Απόθεμα: Εξαντλημένο
Διαθεσιμότητα: Εντός 30 ημερών
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ένα πλήρες σετ φαγητού χωρίς ακαταστασία.
Με το καινοτόμο Eco Placemat Feeding Set των 4 τεμαχίων από την Herobility, έχετε περισσότερα από μια απλή επιφάνεια σιλικόνης φαγητού! Ο σχεδιασμός της με πιστοποιητικό ευρεσιτεχνίας, καθιστά σχεδόν αδύνατο να το μετακινήσει το παιδί, όταν τοποθετείται σε μια ομαλή και επίπεδη επιφάνεια. Συνδέστε το συμπεριλαμβανόμενο Eco Baby Plate, πιέζοντας το σταθερά στο Baby Placemat. Το Bib Connect παρέχει επιπλέον προστασία για τα ρούχα του παιδιού σας, χάρη στον μοναδικό σχεδιασμό και τη μαγνητική σύνδεση όταν χρησιμοποιείται με το Baby Placemat. Έτσι ξεχάστε τους λεκέδες στα ρουχαλάκια. Εύκολο στον καθαρισμό και ασφαλές στο πλυντήριο πιάτων. Το Bib Connect μπορεί να πλυθεί στο πλυντήριο στους 40 ° C. Το Baby Placemat, το Eco Baby Plate και το Eco Feeding Spoon είναι ασφαλή στο πλυντήριο πιάτων στο επάνω ράφι στους 60 ° C το μέγιστο.

Έχει διακριθεί ως βρεφικό προϊόν του 2018, από τη Σουηδική Ένωση Παιχνιδιών και Βρεφών στην κατηγορία "Φροντίδα, Φαγητό και Ύπνος"
Επίσης, έχει βραβευθεί ως η κορυφαία επιλογή της χρονιάς 2019, στο περιοδικό  "Baby Maternity Magazine" στην κατηγορία "Feeding Aids"

Share:
Σχετικά Πρϊόντα

Δείτε σχετικά προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν με βάση το παραπάνω προϊόν.

Οικολογικό Σετ Φαγητού Με Ποδιά-Μπλε
49,99 €
EcoPlacemat_miniSet_Gray5
-28%
Οικολογικό Μικρό Σετ Φαγητού Γκρι
28,90 €
39,99 €
Back To Top